24 iul. 2011

Amy Winehouse a murit


Potrivit Sky News, cantareata britanica Amy Winehouse a fost gasita moarta in locuinta ei din nordul Londrei. Informatia a fost confirmata de politisti.
Artista in varsta de 27 de ani era mai cunoscuta in ultima vreme pentru excesele in materie de droguri si alcool, decat pentru performantele muzicale.
In aceste conditii, este foarte probabil ca un astfel de exces sa-i fi provocat moartea.
Amy Winehouse ar fi urmat sa concerteze la Bucuresti, pe 15 august, insa intreg turneul european al cantaretei a fost anulat, dupa un incident jenant, petrecut in timpul show-ului desfasurat la Belgrad, Serbia. Atunci, ea a urcat pe scena in stare de ebrietate, spre dezamagirea celor 20.000 de spectatori.
Adevarat simbol britanic al anilor 2000, Amy Winehouse a devenit rapid unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor din Regat, care au disecat fara mila scandalurile provocate de consumul de droguri, tendinta de automutilare si anorexia.
Combinatia exceptionala de jazz si soul care-i caracteriza muzica l-a facut pe faimosul producator american Quincy Jones sa declare ca Amy e atat de talentata incat "vine de pe alta planeta".

Sursa: www.DirectDownloadMp3.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu