7 iul. 2011

Cel mai mare număr de Dislike-uri pe YouTube


Justin Bieber - cântăreţ şi "idolul adolescenţilor", este deţinătorul unui record neobişnuit. El a nimerit în rândul recordsmanilor nu pentru vocea sa unică, ci pentru cel mai mare număr de dislike-uri pe YouTube, la "creaţia" sa "Baby". Peste 2,5 milioane de utilizatori au spus "NU" capodoperii stelei tinere. Clipul deasemenea este şi cel mai vizionat din istoria YouTube, având peste 760 milioane de afişări.
Bieber în general este recordsman-ul evaluărilor negative de către utilizatorii YouTube. Astfel, compoziţiile sale "Never Say Never", "Somebody to Love", "Never Let You Go", deasemenea au primit un număr mare de voturi negative.
În ceea ce priveşte colegii de scenă lui Justin, mulţi dintre ei nici nu cunosc de existenţa lui. De exemplu legendarul Ozzy Osbourne, într-un interviu, s-a scăpat cu vorba şi a întrebat "Cine dracu-i Justin Bieber ăsta?".


4 comentarii:

  1. Nu stiu dece sunt copiii asa rai... Nici mie numi place JB asa de moolth dar zik ca are niste melodi frumoase shi fetele care dau dislike sashi aduka amince ca in trekut shi ele erau inebunithe de JB asa ca mai bine lasha datu de dislike...Nu mi se pare corect...

    Te ast shi pe tine pe blogu meu www.vise-madaaa.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Te rog sa mai studiezi limba romana. Pe tine te-ar ajuta, cred eu, destul de mult.

    RăspundețiȘtergere