13 mar. 2014

21st Century Health Care, D-1000, D3, Extra Strength, 110 Tablets


Principala funcție a vitaminei D este asigurarea creșterii ți dezvoltării normale a oaselor și ărevenirea dezvoltării osteoporozei. Vitamina D reglează metabolismul mineralelor si asimilarea calciului in oase si tesuturi dentare. Cu toate acestea rolul vitaminei D nu se limitează doar la protecția oaselor. Vitamina D previne unele boli a pielii, inimii și cancer, îmbunătățește sistemul imunitar (nivelul vitaminei D în sânge este este unul din criteriile evaluării speranței de viață a pacienților cu SIDA), este necesară pentru funcționarea normală a glandei teroide și reglează coagularea sîngelui.

Vitamina D3 este implicată în reglarea tensiunii arteriale (în special hipertensiunea arterială în timpul sarcinii) și ritmului cardiac. De asemenea vitamina D împiedică creșterea celulelor tumorale.

Pentru a afla mai multe despre acest produs și pentru a face comanda, vizitați: http://bit.ly/1cWx7ZH
Dacă este prima comandă dvs. - puteți beneficia de reducere 5$ sau 10$ folosint promo codul ”jck392” .

Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    Ma numesc Iulia Deaconu si va contactez din partea companiei Pizzicato.ro. Am observat ca site-ul nostru a fost link-uit la blogul dumneavoastra pe pagina http://www.eucunosc.com/2011/03/unde-sa-petreci-vacanta-acestea-sunt.html
    cu textul "pizza bucuresti" in sectiunea dedicata comentariilor, si va contactez pentru a va cere sa eliminati acest LINK neautorizat.

    Va cer acest lucru deoarece am fost atentionati ca unele dintre link-urile catre site-ul nostru au fost plasate impotriva directivelor Google pentru Webmasteri, asa ca este foarte important pentru noi sa eliminam link-urile care ne afecteaza negativ traficul. Mai mult, avand un link catre site-ul nostru, si traficul site-ului dumneavoastra va fi afectat negativ. Prin urmare, si pentru blogul dumneavoastra este foarte important sa eliminati acest link neautorizat.

    Daca acest link nu este eliminat, va trebui sa depunem o cerere la Google de “Disavow Link”. Daca facem acest lucru, va fi afectat negativ Page Rank-ul Google al blogului dumneavoastra.

    Va rog sa ma anuntati daca aveti intrebari. De asemenea, va rog sa imi trimiteti un email atunci cand inlaturati link-ul neautorizat.


    Va Multumesc,
    Iulia Deaconu
    Departamentul de Respectarea Standardelor

    RăspundețiȘtergere