20 sept. 2011

Google+ și-a deschis ușile!


Rețeaua socială Google + și-a deschis ușile tuturor utilizatorilor. Acum pentru a se înregistra, utilizatorii nu mai au nevoie de invitație, a declarat vicepreședintele companiei Google Vic Gundotra în blogul oficial a companiei Google.
Google +, lansat la sfîrșitul lui iunie, este unul din principalii concurenți ai rețelei sociale Facebook, care la moment este cea mai mare rețea socială din lume.

În primele  patru luni de la deschiderea rețelei sociale, Google+ a stabilit un record în ceea ce privește ritmul de înregistrare a utilizatorilor în ciuda faptului că pentru înregistrare utilizatorii aveau nevoie de invitații.
În timpul testării, dezvoltatorii Google au făcut o sută de îmbunătațiri, ultima fiind înregistrarea liberă pentru toată lumea. În plus, ultima porțiune de actualizări a afectat funcția de apeluri video în grup - Hangouts. În special această funcție o pot utiliza proprietarii dispozitivelor mobile bazate pe Android versiunea 2.3 si mai sus.  Noua rețea socială Google, a primit o serie de avantaje competitive, inclusiv posibilitatea de a fuziona prieteni în cercuri si video-chat în grup.
Potrivit unui studiu a companiei ComScore, numărul utilizatorilor Google + încă la începutul lui august a depășit 25 milioane.
Google+ a reușit să adune 20 milioane de utilizatori de 43 de ori mai repede decât Twitter și de 48 de ori ca Facebook.