30 sept. 2011

Fanii Apple au creat propriul iPhone 5


Cât de bogată este imaginația fanilor produselor Apple, care au incercat să imagineze cum va arăta al 5-lea model iPhone. Întîrzierea cu prezentarea noului smartphone, care era prevăzută încă la începutul verii dar s-a întins până în octombrie, a forțat fanii să acționeze.
Pe internet putem găsi o mulțime de imagini mai mult sau mai puțin reușite, care reprezintă doar presupuneri cum va arăta noul iPhone. Dar până acum nimeni nu a mers atât de departe, cum au facut-o bloggerii germani,care nu s-au limitat la imagini 3D realiste, și au creat un prototip fizic real al dispozitivului.
Germanii au reacționat serios la această problemă - au colectat toate zvonurile, au selectat cele mai fiabile și au dezvoltat un model al dispozitivului. iPhone creat de fani a primit o carcasă de aluminiu cu colțuri rotunjite, care se îngustează ușor în jos și un ecran de 4 inch.
Carcasa a fost confecționată dintr-o bucată solidă de aluminiu, care a fost prelucrată puțin pentru a obține o suprafață mai brută. Noul smartphone s-a primit mai subțire decât iPhone 4 - grosimea maximală în partea de sus a carcasei este de 6,86 mm. iar spre partea de jos se reduce până la 5,33 mm.
La prototip au lucrat doar designerii, deaceea în interior nu este nimic și lucrul cu iPhone este imposibil.
Rămâne să așteptăm cât de mult fantezia bloggerilor va coincide cu realitatea.
Apple va prezenta noul iPhone marți, pe 4 octombrie.