10 apr. 2011

Postari asemanatoare pe blogger

Buna. Astazi vom vorbi in continuare despre performarea blogului pe platforma blogger. In acest articol as vrea sa vorbesc cum sa adaugi lista si link-urile articolelor similare sub fiecare postare. Aceasta ne va permite sa atragem atentia cititorului cu un articol pe tema asemanatoare, si sa-l retinem mai mult timp pe blogul nostru. Este foarte simplu, nu vom modifica codul HTML, avem nevoie doar sa adaugam un gadget special. Pentru aceasta accesam acest link, si in partea dreapta a paginii deschise vedem o caseta pe care o complectam.
Campul email: Aici introducem adresa noastra de email.
Blog Link: Aici introducem aresa blugului nostru.
Platform: Selectam platforma (in cazul nostru selectam blogger).
Width: In acest camp indicam cate articole asemanatoare vor fi sub fiecare postare (la mine sunt patru deoarece cinci pur si simplu nu incap in spatiul rezervat pentru postari).
My blog has light text on a dark background: Bifam optiunea data daca textul postarilor noastre este de culoare deschisa pe fundal intunecat (in cazul meu nu am bifat).
Tastam "Get Widget" , se va deschide o fereastra noua in care pur si simplu urmam instructiunile, totul este lamurit clar in imagini, nu cred ca vor aparea probleme.
In rezultat sub fiecare postare va aparea scrisul "S-ar putea să îţi placă şi:"  urmat de cateva imagini si linkuri (depinde de valoarea care ati pus-o la width in timpul complectarii casetei) ale postarilor asemanatoare. 







2 comentarii: