27 apr. 2011

Cea mai scumpă încălţăminte din lume


Drept cea mai scumpă încălţăminte din lume au fost recunoscute pantofi The House of Borgezie, a căror preţ este  220 de mii de dolari. Aceasta încălţăminte a fost confecţionată în întregime din aur plus au fost utilizate 2200 de diamante. Pantofii cu toc de lux sunt creaţia unui designer britanic - Cristopher Michael Shellis, care a decis "să bată" preţul pantofilor unui din cei mai cunoscuţi designeri de încălţăminte - Christian Louboutin, creând nu doar pantofi cu un design îndrazneţ, dar şi cea mai scumpă încălţăminte.
Cu toate că pantofii sunt unice şi hand-made din aur curat, cumpărătorul încă nu s-a găsit, se pare că preţul îi sperie chiar şi pe cele mai bogate fashioniste, care nu se grăbesc să devină proprietari a celor mai scumpi pantofi din lume.
Designerul a vorbit despre faptul că el a fost contactat deja de Cheryl Cole şi Paris Hilton, care    s-au interesat de pantofii de lux, dar nu au confirmat încă decizia lor de a cumpăra aceşti pantofiCristopher Michael Shellis a remarcat că pentru proiectarea şi crearea pantofilor el a avut nevoie de trei ani, deoarece a vrut ca viitorii pantofi să fie nu doar cele mai scumpe şi frumoase din lume, dar şi să fie pantofi comozi cu un design unic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu