25 iul. 2012

Oamenii de știință prezic o întîlnire cu extratereștrii

Extratereștrii - OZN
























Potrivit unor membri a Forumului European pentru Știință, omenirea poate să se întîlnească cu extratereștrii în următorii 100 de ani. Astfel, în timpul discursului său, astrofizicianul britanic Jocelyn Bell Burnell, a declarat că omenirea poate descoperi semne de viață pe alte planete. ”Dar suntem noi gata pentru o astfel de întîlnire? Ne-am gândit noi ce să facem cu ei? Poate ar trebui să-i trimitem la gradina zoologică sau să-i mîncăm?” - a întrebat ea.
Potrivit Burnell, viața extraterestră ar putea exista pe planete stîncoase, cu dioxid de carbon și ozon în atmosfera. ”Dacă noi credem că dincolo de Pămînt este viață, cum vom anunța extratereștrii despre existența noastră? Și cu cine ei ar dori să vorbească, cu jurnaliștii, prim-ministru sau Papa de la Roma? Noi trebuie să găsim răspuns la aceste întrebări acum.” - consideră omul de știință. Ea a remarcat, că dacă chiar găsim viață pe alte planete, vom avea nevoie de mulți pentru a stabili contactul cu ei. Însă unii colegi ai Jocelyn Bell Burnell nu sunt plini de optimism. Potrivit acestora, rasa extraterestră care poate atinge Pămîntul, mai probabil va coloniza planeta noastră, precum și atunci cînd europenii au invadat America cînd aceasta a fost descoperită de către Columb. 
Este de remarcat faptul că, potrivit statisticilor, 44% din britanici cred în existența extratereștrilor, și o treime de respondenți cred că oamenii ar trebui să meargă în căutarea extratereștrilor pentru a încerca să stabilească contact cu ei.

3 comentarii:

  1. да ты гонеш

    RăspundețiȘtergere
  2. la mijlocul cuvantului nu este Î este  si nu se scrie CÎND se scrie CÂND,nu cunoasteti romana,nu-i asa? Degeaba sunteti destepti,daca gresiti la cele mai mici greseli.

    RăspundețiȘtergere