28 iun. 2011

Urban Rivals



Urban rivals este un joc multijucător cu peste o sută de personaje pe care le poţi descoperi, colecţiona şi face să evolueze, pentru a lupta în timp real cu alţi jucători.

Îţi fixezi chiar tu obiectivele, în funcţie de dorinţe şi de timpul de care dispui. Poţi purta luptă după luptă împotriva altor jucători, progresezi astfel în clasament şi poţi să devii numărul 1; poţi face schimburi de personaje, pentru a compune colecţia completă sau poţi juca pur şi simplu pentru distracţie, împotriva prietenilor tăi, cu personajele tale preferate. În momentul înregistrării, primeşti un pachet de 8 personaje; în continuare, îţi poţi îmbunătăţi colecţia cumpărând pachetele de personaje disponibile în Magazin sau făcând schimb de personaje cu ceilalţi jucători.

Pentru a face personajele să evolueze, trebuie să lupţi cu ceilalţi jucători. La finalul fiecărei partide, luptătorii tăi câştigă experienţă şi devin treptat din ce în ce mai puternici, deblocând abilităţi şi bonusuri incredibile! De fiecare dată când un personaj trece de la un nivel la altul, îşi schimbă aspectul.

Link pentru înregistrare.