26 iun. 2011

Facebook pentru lucrătorii leneşi


Dacă sunteţi angajat la un lucru în oficiu şi nu vă ajunge puţină relaxare şi comunicare cu prieteni, dar reţelele sociale nu pot fi accesate din cauza patronului care mereu vă urmăreşte, atunci aveţi nevoie de Excellbook.

Compania de Design "Diesel" a lansat Excellbook - un software pentru PC cu aspectul editorului de tabele MS Excel şi funcţionalitatea reţelei sociale Facebook. Cu ajutorul acestui soft, lucrătorii unei organizaţii sub pretextul de a lucra în aplicaţia Microsoft Excel la un tabel numit "Sales Report", au posibilitatea de a comunica cu prietenii şi de a obţine cele mai recente ştiri.
De pe altă parte, setul de opţiuni pentru leneşi este foarte limitat, deoarece nu permite vizualizarea fotografiilor şi a altui conţinut multimedia, în plus dacă faceţi click pe orice link, el se va deschide într-o fereastră nouă. Totuşi e mai bine decât nimic. Aplicaţia o puteţi descărca de pe bestupidatwork.com.
Excellbook a fost lansat în cadrul unei companii de publicitate majore a companiei Diesel, sloganul carei a fost "Be Stupid" (Fii Prost). Anul trecut, publicitatea acestui brand, inventat de către agenţia britanică "Anomaly", a primit marele premiu la festivalul "Cannes Lions".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu