17 iun. 2011

Adevărul despre win-md.tk

Buna la toţi, majoritatea cititorilor blogului meu sunt din România, însă în acest post voi expune nu numai parerea mea proprie dar şi fapte concrete, adevărul despre site-ul http://win-md.tk/ - un site nou, dar care a devenit destul de popular în ţara mea natală - Moldova, şi zilnic atrage tot mai mulţi utilizatori.

Ce prezintă win-md.tk? Este un fel de concurs, unde trebuie să atragi cât mai mulţi vizitatori pe pagina ta de profil, un vizitator unic = un vot. Vizitatorii îi atragi cu link-ul tău unic, care ţi se ofera la înregistrare. Numărul de voturi necesare depinde de cadoul ales, care de asemenea al alegi la înregistrare, de exemplu pentru a câştiga un Laptop ai nevoie de 2200 de vizite. Nu e mult pentru un laptop nu? Aşa m-am gândit şi eu când m-am înregistrat pe acest site. Da, da, sunt înregistrat şi eu, (cu toate că lipsa de oricare regulament pe site şi domain ".tk" mi s-au părut stranii, totuşi am decis), să nu credeţi că fac reclamă sau doresc sa atrag vizitatori pe pagina mea de profil, NU, doresc doar să vă spun adevărul despre acest site din propria mea experienţă, mai ales că am acumulat voturile necesare dar de premiu aşa şi nu am mai auzit. Deci, vă arăt un screenshot al paginii mele de profil în win-md.tk

Şi iata link-ul (în caz că cineva mai are dubii).
După cum vedeţi puncte sunt dar premiu încă nu, spun "încă" deoarece sper să fie, cu toate că singur nu cred în aceasta.
Deci ce am facut după ce am acumulat puncte? Nimic, deoarece pe pagina principală scrie "Dupa ce ai strans numarul necesar de  pentru premiul dorit vei primi un email pentru aflarea datelor tale personale. "    ( = voturi)

Trebuie de aşteptat, m-am gândit eu, şi am aşteptat 24 de ore fară nici un rezultat. A doua zi am vizitat din nou win-md.tk şi pe pagina principală am observat un anunţ:

"Atentie !!! Cei care au ajuns la numarul maxim de puncte contacteaza urmatorul mail : castig@win-md.com pentru a alfa detalii !"

"Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau", mi-a trecut prin gând aceasta frază care iubea să o repete profesorul meu de educaţie civică şi am trimis o scrisoare pe adresa de mail indicată cu conţinutul urmator: 
Buna, mă numesc Eugen, sunt utilizator al site-ului http://win-md.tk/, am acumulat puncte necesare pentru a câştiga un notebook. Timp de 24 de ore nu mi-a venit nici o confirmare pe adresa mea de mail. Recent am văzut un anunţ pe  http://win-md.tk/, în care se spune că în caz că am acumulat număr maxim de puncte să vă contactez pe adresa de mail - castig@win-md.com pentru detalii.
Link-ul către profilul meu de utilizator este: http://win-md.tk/user/4705/zhenkyn
Vă mulţumesc.

Dar, cu părere de rău, mesajul nu a fost expediat din motivul că adresa dată pur şi simplu nu există. Atunci eu am vizitat din nou site-ul am verificat corectitudinea datelor introduse, am vizitat rubrica "Contact" a site-ului unde am văzut o altă adresă - Email: castig@win-md.tk Se întîmplă, poate s-a greşit administraţia şi pe pagina principală a indicat adresa cu .com în loc de .tk, deci am expediat mesajul pe adresa nouă, şi timp de câteva secunde mi-a venit un răspuns, adică un "autoreply": "Va multumim ca ati ales Win-Md. In scurt timp va vom raspunde !" Aici s-a terminat istoria, "finita la comedia", mesajul a fost expediat eri şi este încă speranţa să fiu contactat de administraţie şi să primesc premiu meritat. 
În orice caz cum apar sau nu apar ceva informaţii noi neapărat vă anunţ.
Dar acum trebuie să plec, mă-ntorc mîine, şi prima ce voi face, voi controla mailbox-ul. :)

Update (18.06.11):
Astăzi mi-a venit pe mail mesajul următor: "Salut  pe data de 26 e iminarea premiilor ! Va fi o extragere , dupa care eu voi anunta cisigatorii pe mail sa-mi trimita datele de contact !", deodată am observat câteva greşeli ortografice, dar nu-i pe asta.
Din câte am înţeles eu, chiar dacă ai acumulat numărul necesar de voturi, nu este exclus că poţi rămâne fără premiu.
Aşteptăm data de 26 ...


Update (20.06.11):
Buna la toţi cititorii acestei postări. Astazi am intrat pe profilul meu de utilizator şi am văzut că toate voturile mele au dispărut, deci mi-am facut concluzii că win-md.tk este doar o fraudă, am trimis o scrisoare pe adresa de mail a suportului tehnic, însă fară nici un rezultat. Deasemenea am încercat să contactez administraţia pe Skype, dar nimeni nu mi-a răspuns. Vedeţi screenul următor şi comparaţi-l cu cel de mai sus.

Update (26.06.11):
Buna, astăzi a fost aşa numita "extragere", sau... poate nici nu a fost. Dar nu aceasta este important, important este că nu am primit nimic, dar nici nu am sperat să primesc ceva. Am scris suportului tehnic, am încercat să-i contactez pe skype, dar... fară nici un rezultat. După ce am mai vizitat odată site-ul am mai observat acolo nişte categorii precum "totul pentru windows", "filme online" ş.a. Deci am înţeles că win-md.tk este doar o farsă, administratorii site-ului fac bani pe reclamă şi promovează alte proiecte cu ajutorul nostru, oamenilor naivi, care ştiu că nimic nu se dă uşor în viaţă, dar totuşi continue să creadă, să spere, să încerce....

31 de comentarii:

  1. nui adevarat, eu am primit o cartela de 300 lei

    RăspundețiȘtergere
  2. Da eu am cistigat casti :P:P
    leam scris 3 zile
    si pina la urma am razbatut miau luat adresa si am primit cadoul :P:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar mie tot numi vine,spunetimi ce sa fac? cum sami iau cadoul? ce ati facut ca sa primiti premiul? ajutatima va implor

    RăspundețiȘtergere
  4. cei 2 spun minciuni,ai sa primesti si tu notificare pe email,unde va fi scris ca pe 26 este extragerea premiilor

    RăspundețiȘtergere
  5. Poţi să încerci să contactezi administraţia site-ului pe mail sau pe skype, dar e posibil nici să nu primeşti răspuns sau să primeşti ceva de genul: "Salut pe data de 26 e iminarea premiilor ! Va fi o extragere , dupa care eu voi anunta cisigatorii pe mail sa-mi trimita datele de contact !" Deci rămâne doar să aşteptăm.

    RăspundețiȘtergere
  6. Veronyka Borodin20 iunie 2011 la 11:49

    dar ce mesaj exact leati trimis,k poate eu am gresit ceva

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma scris un mesaj cu conţinutul următor:
    "Buna, mă numesc Eugen, sunt utilizator al site-ului http://win-md.tk/, am acumulat puncte necesare pentru a câştiga un notebook. Timp de 24 de ore nu mi-a venit nici o confirmare pe adresa mea de mail. Recent am văzut un anunţ pe http://win-md.tk/, în care se spune că în caz că am acumulat număr maxim de puncte să vă contactez pe adresa de mail - castig@win-md.com pentru detalii.
    Link-ul către profilul meu de utilizator este: http://win-md.tk/user/4705/zhenkyn
    Vă mulţumesc."

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma scris un mesaj cu conţinutul următor:
    "Buna, mă numesc Eugen, sunt utilizator al site-ului http://win-md.tk/, am acumulat puncte necesare pentru a câştiga un notebook. Timp de 24 de ore nu mi-a venit nici o confirmare pe adresa mea de mail. Recent am văzut un anunţ pe http://win-md.tk/, în care se spune că în caz că am acumulat număr maxim de puncte să vă contactez pe adresa de mail - castig@win-md.com pentru detalii.
    Link-ul către profilul meu de utilizator este: http://win-md.tk/user/4705/zhenkyn
    Vă mulţumesc."

    RăspundețiȘtergere
  9. Veronyka Borodin20 iunie 2011 la 23:05

    dar ce mesaj exact leati trimis,k poate eu am gresit ceva

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am facut la fel, si in acest mod am dat numaru de telefon,am vb frumos si am gasit mesaj cu 300 lei de la prepay, mam bucurat si am mers sa cistig alt premiu, ink putzin si reusesc, zic multumesc administratiei, dar am aflat ca in curind se inchide deoarece nu mai sunt multe surse, ink vreo luna si sper sa reusesc, (de aceea unii care nu sau atirnat serios nici nau primit premiul ), dar sper ca in curind vor mai aparea siteuri de acest gen

    RăspundețiȘtergere
  11. la ei acum au fost un hack li so dus baza de date sau cerut scuze !!

    RăspundețiȘtergere
  12. cel care o facut siteu, mia spus ca la ei acum au fost un hak li so dus datele de pe site,am auzit ca rad1us si mpo au lucrat la asta

    RăspundețiȘtergere
  13. Iam contactat pe skype:
    [20.06.2011 14:17:54] Zhenkyn: buna, am o intrebare la dvs., daca am inteles corect analizind informatia de pe site, pe data de 26 va fi extragere unde vor fi stabiliti castigatorii, deci chiar daca am acumulat numarul necesar de voturi pot sa nu primesc premiul, asa e? Adica primesc sau nu premiu depinde de rezultatele extragerii?
    [20.06.2011 14:18:19] win-md: da
    [20.06.2011 14:18:29] win-md: din 1000 de castigatyori primesc doar 500
    [20.06.2011 14:18:36] win-md: te sfatui sati mai faci un cont

    RăspundețiȘtergere
  14. Dar ce rămâne cu voturile acumulate de utilizatori?

    RăspundețiȘtergere
  15. spunetimi varog kum sa fak ka sami eau si eu cadoul;(;(

    RăspundețiȘtergere
  16. serghei
    tu crezi ca ai sa cistigi ceva
    te ridici stergind cookies sau cu prin proxy server si vrei sa nu fie frauda
    pentru cei ca tine credema e frauda

    RăspundețiȘtergere
  17. oricit nu teai starui sa te ridici
    vei avea mereu 0)

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu , eu nu am 0 am 917 / 700 , dar nu cred ca cineva a primit vre-un premiu.Acei care scriu ca au primit premii au oarecare legatura cu acest site.Creatorului acestu blog respect!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Win-md.tk приблизительно стоит
    Эта страница содержит отчёт о приблизительной стоимости сайта Win-md.tk. Этот сайт имеет рейтинг 2726472 по системе Alexa, а так же Google PageRank 0. Сайт имеет сетевой IP адрес 46.4.97.119. Ежедневный доход сайта с рекламы около $2.46. Мы проанализировали различные данные по этому сайту и приблизительно его оценили в $891.00 USD. Последнее обновление было сделано сегодня.





    Win-md.tk
    приблизительно стоит
    $891.00 USD

    RăspundețiȘtergere
  20. abia mam inscris pe win-md.tk . chiar nustiu ce sa cred. e adevarat cu aceste cadouri, sau nu? daca nu pentru ce sa mai aduni aceste voturi? in ambele cazuri votatima ca sa adun suma necsara si sa vad daca e adevarat: http://www.win-md.tk/vote/13131/pls.ajutati-o.pe.biata.fata.sa.cistige.fotik.in.schimb.votez.pe.fiecare.dintre.voi.

    RăspundețiȘtergere
  21. Probabil pentru reclama. Tu dai linkul la prietenii tai si cine stie poate cineva va da un click pe reclama. Tu chemi 2200 de oameni pentru un laptop si 200 din ei poate vor da cate un click, din aceasta si fac bani...

    RăspundețiȘtergere
  22. totul este o minciuna, eu tot am adunat punctele necesare pentru aparat foto digital dar, am facut 1812 puncte, am luat legatura cu ei pe skype si iata ce mi-au spus

    [20.06.2011 14:38:48] Cristina&Tudor: eu va gasesc fara probleme si cadourile le veti da la toti
    [20.06.2011 14:38:52] Cristina&Tudor: ok
    [20.06.2011 14:39:03] Cristina&Tudor: nu mai amagiti oamenii
    [20.06.2011 14:39:18] win-md: am amagit pe cineva ?
    [20.06.2011 14:39:22] win-md: ;)
    [20.06.2011 14:39:28] win-md: relazeazate

    RăspundețiȘtergere
  23. [20.06.2011 14:44:22] Cristina&Tudor: ati atras atita lumesi pentru ce?
    [20.06.2011 14:44:31] Cristina&Tudor: sa piarda timpul
    [20.06.2011 14:44:37] Cristina&Tudor: noi dam cadourile
    [20.06.2011 14:44:59] Cristina&Tudor: dar juristii va vor spune ce lege ati incalcat
    [20.06.2011 14:45:03] Cristina&Tudor: ok
    [20.06.2011 14:45:05] win-md: tu acum incalci legi daca se intimpla ceva cu mine stiu ca esti tu Tudor ! dar nu cred sa ma gasesti ;) si cred ca esti prea mic sa-mi spui mie legile ;)
    [20.06.2011 14:45:21] win-md: bine
    [20.06.2011 14:45:29] Cristina&Tudor: te gasesc
    [20.06.2011 14:45:40] Cristina&Tudor: impreuna cu juristul
    [20.06.2011 14:45:41] Cristina&Tudor: ok
    [20.06.2011 14:45:53] win-md: imi este interesant in ce mod

    RăspundețiȘtergere
  24. [20.06.2011 14:27:59] Cristina&Tudor: dar pina atunci va fi alta runda da?
    [20.06.2011 14:28:11] Cristina&Tudor: oamenii nu stiu ca pe 23 se sfirseste asta
    [20.06.2011 14:28:24] Cristina&Tudor: de ce faceti voi prostii de astea
    [20.06.2011 14:28:30] win-md: vor
    [20.06.2011 14:28:35] win-md: sti
    [20.06.2011 14:28:45] win-md: acum se scrie asa informatie
    [20.06.2011 14:34:46 | Editat 14:35:00] Cristina&Tudor: pai trebuia sa fie publikata cum mi-ati spus voi asa informatie inca alaltaieri
    [20.06.2011 14:35:35] Cristina&Tudor: dar voi spune-ti ca acum se scrie
    [20.06.2011 14:36:00] win-md: te rog frumos daca mai ai obiectii
    [20.06.2011 14:36:09] win-md: ceva scrile prietenilor tai
    [20.06.2011 14:36:16] win-md: suntem ocupati
    [20.06.2011 14:36:27] win-md: nu acceptam intrebari stupide si propuneri geniale
    [20.06.2011 14:36:28] win-md: ;)

    RăspundețiȘtergere
  25. Putetsi sa-mi datsi skype-ul lui win-md ?
    Scrietsi va rog frumos !
    Multsumesc !

    RăspundețiȘtergere
  26. eu pentru cartela ce este necesar de acumulat 700 de puncte am acumulat 1052 shi fix asha nici un raspuns de aici concluzia ca este un lahatron shi din dot ce se zice ca va vetsi distra shi primi premii raminem doar cu perderea timpului in zadar user name rums pe acest site

    RăspundețiȘtergere
  27. scuze de greseli ortografice

    RăspundețiȘtergere
  28. totul e o minciuna incearca sa faca bani de pe voturile acumulate de noi

    RăspundețiȘtergere
  29. nu recomand la nimeni inregistrarea pe acest site e o pierdere de timp

    RăspundețiȘtergere