22 apr. 2011

Sfaturi pentru un sărut reuşit



Multi oameni nu sunt constienti de importanta pe care o are sarutul in procesul de seductie. Acestia fie nu stiu sa sarute cum trebuie, fie nu au notiunile de baza ce implica initierea unui sarut. Incercati sa tineti seama de cateva reguli de baza, necesare nu doar celor care isi pregatesc experienta primului sarut, dar si celor care, cred ei, au strans ceva cunostinte:
1. Igiena - Trebuie sa-ti pastrezi igiena bucala prin spalarea dintilor dupa fiecare masa sau, in lipsa conditiilor adecvate pentru a putea face acest lucru, incearca sa te asiguri ca ai intotdeauna la indemana o guma de mestecat fara zahar. Ultimul lucru pe care il vrea cineva este sa fie sarutat de o persoana cu dintii galbeni, cu resturi alimentare printre ei sau respiratie urat mirositoare. 
De asemenea, este important sa-ti tratezi cariile dentare, acestea nu doar ca sunt inestetice si pot sa provoace halena, dar mai tarziu pot sa conduca la pierderea dintilor sau la deteriorarea sanatatii prin afectarea altor organe.
O respiratie proaspata si o dantura ingrijita, de multe ori, cer sa fie sarutate!

2. Saruta gentil buzele partenerului tau - Incepeti sarutul cu buzele usor intredeschise. Inchideti ochii si lasati caldura buzelor unul altuia sa va preia simturile. Incearca sa nu strici romantismul primului sarut prin infigerea totala a limbii in gura partenerului/ei, pana-l/o sufoci. Joaca-te cu buzele partenerului/ei, apoi atinge-le incet cu limba. Acesta este momentul care il/o va face sa isi deschida usor gura si imaginatia fiecaruia poate sa fie pusa in practica. 
Evitati muscaturile agresive, puteti sa va jucati cu dintii si sa muscati usor, fara a provoca durere partenerului/ei. 
Daca sunteti la inceputul relatiei, nu tine cu tot diandinsul sa-i lasi urme partenerului/ei (pe obraz, pe gat etc.), sa-ti insemni "teritoriul", ca si cand ai avea deja siguranta ca l-ai cucerit si ca-ti apartine. 
De asemenea, evita sarutul excesiv de apasat, chiar daca pasiunea este foarte mare, partenerul/a ar putea ramane cu o durere la nivelul buzelor sau al dintilor.
Daca sarutul devine asa de pasional, incat simtiti nevoia sa-ti extinzi "aria de acoperire" spre obraji, urechi sau gat, incearca totusi sa nu iti umplii parteneru/a de saliva, astfel incat, la sfarsitul "operatiunii" sa trebuiasca sa se stearga cu o batista sau servetel.

3. Adoptati o pozitie confortabila - Nu e chiar placut sa intrerupeti sarutul tocmai cand ati ajuns la punctul culminant, pentru ca tie sau partenerului/ei i-a amortit o mana sau un picior. De asemenea, nu iti strange partenerul/a in brate pana il/o sufoci, lasa-i un spatiu de miscare.

2 comentarii:

  1. Berdeucezara200917 august 2011 la 21:11

    cum sa ma comport inaintea sarutului, cum pot sai arat partenerului ca doresc sa ne sarutam?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai intii de toate, stabileste si mentine contactul vizual, apoi intoarce usor capul si..., daca partenerul tau doreste sa va sarutati, sunt sigur ca totul va fi bine.

    RăspundețiȘtergere