27 apr. 2011

Românii au talent - Câştigătorii concursului



Titlul de câştigător dar si premiul mare de 120 de mii de euro i-au revenit tânărului rapper Adrian Ţuţu.


Adrian Ţuţu, acesta este noul nume al talentului românesc. Baiatul orfan a demonstrat întregii Românii că şi pe ritmuri de rapp pot fi interpretate cântece patriotice, care să atingă inimile românilor. 
Adrian a impresionat şi prin povestea sa de viată. El a rămas orfan la 5 ani si s-a aflat o vreme în grija bunicii. Apoi, şi-a luat inima în dinţi şi a inceput să locuiască singur, întreţinându-se din munci ocazionale în construcţii sau lucrând ca ospatar in cafenele. Iar la cei 19 ani a devenit câştigătorul celui mai spectaculos show românesc, Românii au talent. Locul doi i-a revenit vocii de aur a concursului, lui Narcis Iustin Ianău.
Locul trei a fost ocupat tot de un băiat, Valentin Dinu, care lucra până acum la o spălătorie. Şi ceilalti 9 participanţi s-au ales cu laude din partea publicului si juriului, care i-a numit adevărati profesionişti.
Competiţia talentelor va avea şi continuare. La sfârşitul verii vor incepe preselecţiile pentru cea de-a doua ediţie a emisiunii Românii au talent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu