24 mar. 2011

Primul sarut



Aztazi, intimplator, rasfoind paginile internetului, am dat de o tema interesanta si in acelasi timp banala - primul sarut. Probabil fiecare din noi la o varsta anumita, cand relatiile cu o persoana de sex opus devin mai serioase, si-a pus intrebarea: "Oare cum pot sa invat sa sarut?", aceasta intrebare candva mi-o puneam si eu, si la fel ca si majoritatea cautam raspunsul pe paginile internetului.
Probabil ati intrat pe acest post deoarece vreti totusi sa gasiti raspunsul, pot sa va spun una - este in zadar! Nu veti reusi sa va invatati sa sarutati citind diferite post-uri pe internet, sarutul este ceva ce vine de la sine, e inexplicabil, principalul este sa fiti calm/a, sa inchideti ochii si sa va apropiati de persoana draga, nu va grabiti si totul va veni de la sine, o atingere a buzelor si mai departe pur si simplu lasati-va purtat/a de val. 
Citind toate post-urile cu "lectii de sarut" nu ve-ti reusi sa va pregatiti, deoarece in momentul primului sarut ve-ti uita totul ce ati invatat, primul sarut este un moment important care va ramane in memoria voastra pe tot parcursul vietii. Principalul este sa impartiti acest moment impreuna cu persoana pe care o iubiti si totul va fi bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu