27 mar. 2011

Cum sa faci bani pe net


Multi doresc sa faca bani pe internet dar putini stiu cum. Multi ne promit un castig rapid in termen scurt, internetul este plin de publicitate cum sa faci sute de euro pe zi, sunt servicii care va propun sa dati click-uri pe diferite link-uri publicitare si va platesc banuti, poate veti face bani, dar va intreb - Oare costa timpul vostru 30 centi pe zi?

Pot sa va spun ca este posibil sa faci bani multi pe net, dar pentru aceasta trebuie sa ai cunostinte in programare, sa ai idei bune, un proiect unic si dorinta de a le realiza. Dar pentru cei care vor ca internetul sa va aduca un venit suplimentar, adica sa fie pe langa venituri de baza ca un fel de hobby, este o modalitate putin mai simpla de a face bani. Nu promit ca va fi usor si ve-ti vedea rezultatul imediat, intr-un termen scurt. Pentru a face bani pe net puteti crea un site/blog, si pentru aceasta nu aveti nevoie de cunostinte sau studii speciale, sunt o multime de platforme create gata, care trebuie putin modificate dupa plac si umplute cu informatie (ca de exemplu blogger pe care se afla blog-ul meu). Informatia pe site/blog trebuie sa fie unica, adica articolele, posturile, trebuie sa fie scrise de dvs. si nici intr-un caz copiate de pe alte resurse, deoarece motoarele de cautare precum Google, Yahoo indexeaza mai repede articole care contin informatia unica, care nu se repeta pe alte site-uri. Deci mai intai de toate trebuie sa creati un site/blog, sa-l umpleti cu informatie unica, interesanta, utila si sa asteptati pana ve-ti avea mai multi vizitatori (Despre indexarea blog-ului in Google). Dupa ce blogul/siteul dvs. deja este popular, are un online si un numar de vizitatori zilnic stabil, puteti sa va ganditi la publicitate. Daca site-ul/blog-ul este mai mult sau mai putin renumit, agentii de publicitate va vor gasi singuri. Daca ardeti de nerabdare si considerati ca gata, a venit acel moment, va-ti saturat sa scriti diferite post-uri fara nici un rezultat, si nimeni nu va propune sa plasati o publicitate, atunci puteti sa  puneti un banner de la Google AdSense, probabil ati observat ca si pe blog-ul meu este reclama de la google. Google plateste pentru click, cu cat mai multe clickuri cu atat mai multi bani, apropo, este interzis sa faceti clickuri pe banere pe site-ul/blog-ul propriu, puse de dvs., in asa cazuri Google blocheaza accaunt-ul. Pretul pentru click difera de tema site-ului, de exemplu un site cu noutati, politica, business va aduce un profit mai mare decat un site cu caracter distractiv. Si cel mai principal sa aveti rabdare, totul vine cu timpul.
Aceasta este tot ce am vrut sa va spun, daca apar intrebari sau neclaritati, va ajut cu ce pot. Succes!

2 comentarii:

  1. O metoda revolutionara de facut bani (nu pe net si imi cer scuze admin ului daca deranjez cu acest comentariu :D )...incepe la 1 iulie. Este vroba de mesaje, oferte promotionale prin SMS. Te inscrii pe site, completezi un mic formular pentru ca in functie de preferintele tale ( de unde iti faci cumparaturi, telefoanele preferate, masina pe care o detii plus multe altele) primesti ofertele pe telefon si esti platit pentru asta. Insa nu te poti baza doar pe banii pe care ii primesti pentru mesajele tale. Spun asta pentru ca e un sistem MLM pe 5 nivele. Cu putina ambitie iti poti asigura un venit substantial in fiecare luna, care la un moment dat va fi pe pilot automat...nu e chair atat de simplu pe cat suna totusi...Pentru mai multe detalii accesati www.jig.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Cel mai bun site, poti sa face multi bani 3000$ si mai mult tot ce trebuie sa faci sa dai clik pe acest site .
    http://PayConsole.com/?invite=10316

    RăspundețiȘtergere