3 apr. 2012

Top 10 aplicații gratis pentru android

top aplicatii pentru android

Acesta este top-ul celor mai descărcate aplicații de pe Google Play. Toate aplicațiile prezentate în acest top pot fi descărcate gratis.

Locul 1
Angry Birds Space
de ROVIO MOBILE LTD.
Angry Birds Space este un joc spectaculos cu 60 de nivele. Acțiunea are loc în spațiul cosmic, unde păsările furioase încearcă să-și recupereze ouăle furate de porci.
Cu actualizări periodice gratuite și păsări noi cu super puteri, cerul nu mai este limita aventurilor!

Locul 2
Temple Run
de IMANGI STUDIOS
Mega-hit Temple Run este acum disponibil și pentru Android. Prietenii tăi deja sunt în joc? Încearcă sa-i bați recordurile.
Ați furat idolul blestemat din templu și acum trebuie să fugiți pentru a rămîne în viață.
Temple Run este un joc foarte captivant cu peste 45 de milioane de jucători din întreaga lume.


Locul 3
Facebook for Android
de Facebook
Rămîi mereu alături de prietenii tăi de pe facebook cu aplicația Facebook pentru Android. Încarcă o poză proprie, urmărește pozele prietenilor, actualizări de status, caută un număr de telefon și multe alte opțiuni direct pe Android-ul tău.

Locul 4
Draw Something
de OMGPOP
Draw Something este un joc în care ți se propune să desenezi o imagine și prietenii tăi vor trebui să ghicească ce ai desenat și invers. Jucînd acumulezi puncte și poți cumpăra mai multe culori pentru a desena.

Locul 5
KakaoStory
de Kakao
Cu ajutorul acestei aplicații poți să te împarți cu istorioare din viața cu prietenii tăi. Această aplicație este la moment disponibilă doar în limba Coreeană, dar totuși a fost descărcată de 8 milioane de utilizatori în doar 4 zile după release.


Locul 6
Skype - free video calling
de Skype
Acum poți efectua apeluri video și apeluri voce gratuit către oricine din skype oriunde nu te-ai afla. De asemenea poți efectua apeluri și către telefoane fixe sau mobile la un preț special. Programul rulează atît prin WiFi cît și prin rețea 3G.


Locul 7
WhatApp Messenger
de WhatsApp Inc.
Instalează-ți WhatsApp Messenger și uită de SMS! WhatsApp Mesenger este o aplicație ce rulează pe Android, iPhone, Windows Phone și telefoanele Nokia, care utilizează rețeaua 3G sau WiFi pentru a expedia și a primi mesaje SMS, mesaje Video sau Imagini. Toate aceste funcții sunt gratuite primul an, apoi va trebui să plătești 0.99$ pe an. Totuși este o aplicație foarte bună, deoarece poți expedia numărul nelimitat de mesaje.


Locul 8
Angry Birds
de ROVIO MOBILE LTD.
Utilizează puterile unice a păsărilor pentru a distruge cetățile porcilor lacomi. Toate cele 300 de niveluri necesită logică, răbdare și îndemânare pentru a putea fi rezolvate.


Locul 9
Six-Guns
de Gameloft
Explorează vestul sălbatic plin de bandiți, cowboy și inamici cu puteri supranaturale.
Locul 10
Tiki Kart 3D
de Arb Studios LLC
Preia controlul complet asupra vehicolului! Viteză, accidente, arme și multe altele doar în Tiki Kart 3D.


Toate aplicațiile pot fi descărcate gratis de pe pagina oficială.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu