19 mar. 2011

Cele mai tari recorduri sexuale

Cand am gasit acest articol in internet, eram socat. Pana acum nu-mi vine sa cred ca asa ceva poate sa fie.
Ma impart si cu voi cu aceasta informatie.

Cele mai multe săruturi pe minut
Studentul francez Valentin Pasquier a doborât recordul la sărutat cu limba, pe 12 noiembrie 2008. El a pupat 94 de femei în 60 de secunde, cu 43 mai multe faţă de precedentul deţinător al recordului. Tehnica sa a fost de a săruta câte trei deodată, câte două secunde.


Cea mai lungă partida de sex
Doctorul Vernom Coleman a fost cel care a înregistrat cea mai lungă partidă de sex, cunoscută oficial, care a durat 15 ore.

Cele mai multe femei avute de un singur bărbat
Actorul de filme porno, Jon Dough, s-a culcat cu 55 de femei în timpul filmărilor pentru o producţie erotică, “performanţă” în timpul căreia a ejaculat de şase ori.

Cea mai lungă erecţie
Recordul îi aparţine unui japonez de 16 ani: 27 de ore.



Cea mai lungă masturbare
Centrul pentru Sex şi Cultură din San Francisco a organizat în 2006 un eveniment care a atras 200 de participanţi. Recordurile au fost de 6,5 ore pentru o femeie şi 8,5 ore pentru un bărbat.


Cel mai prolific bărbat
Sultanul marocan Moulay Ismail Ibn Sharif avea un harem cu 500 de femei cu care a făcut 1.042 de copii.


Cea mai mare orgie
În Japonia, 250 de bărbaţi şi 250 de femei au făcut sex în acelaşi loc şi în acelaşi timp pentru a intra în Cartea Recordurilor. S-au adunat într-un depozit şi au fost supravegheaţi de camere de luat vederi din toată lumea. A fost ceva asemănător cu o orgie romană, dar cu eficienţa şi meticulozitatea japoneză.


Cele mai multe virgine deflorate
Acum trei secole, regele din Tonga, Fatafehi Paulah, avea dreptul de a fi primul care se culca cu fiecare femeie locală. Chiar şi ajuns la 80 de ani, regele dezvirgina zilnic opt-zece femei, aşa că se presupune că, de-a lungul domniei sale, a avut în jur de 37.000 de virgine.


sursa: www.fhm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu