17 mar. 2011

Cele mai asteptate filme a anului 2011

Vreau sa va fac cunostinta cu cele mai asteptate filme a anului 2011


Sucker Punch - data lansarii: 25 martie 2011

O tanara internata intr-un azil de boli mentale se lanseaza intr-un razboi fantastic impotriva unor inamici dintr-o alta lume, precum samurai, dragoni sau soparle. Filmul promite sa fie plin de efecte speciale 3D.




Kung Fu Panda 2: the Kaboom of Doom – data lansarii: 3 iunie 2011
Singurul urs panda pasionat de arte martiale isi uneste fortele cu un grup de maestrii kung-fu pentru a infrunta un vechi inamic.



The Green Lantern - data lansarii: 17 iunie 2011
Un pilot de teste (Ryan Reynolds) primeste prin gratia divina un inel verde, ce-i ofera puteri supraomenesti si accesul intr-un club de justitiari intergalactici, a caror misiune este sa mentina pacea in Univers.



Cars 2 - data lansari: 24 iunie 2011
Lightning McQueen, soferul de curse preferat al celor mici, se intoarce pe crane pentru o aventura in jurul globului cu amicul sau Mater.




Harry Potter and the Deathly HallowsPart 2 - data lansarii: 15 iulie 2011
A doua parte a filmului ii gaseste pe Harry, Ron si Hermione urmarindu-l pe Cap De Mort pentru a-i da lovitura finala. Vom fi insa martorii unei intorsaturi de situatie. Planul ajunge la urechile cui nu trebuie, starnind astfel cea mai mare batalie de pana acum din istoria seriei.




Smurfs 3D - data lansarii: 29 iulie 2011
Din cauza ca au fost alungati din oraselul lor de catre Gargamel, vrajitorul cel rau, strumfii aterizeaza in lumea pamantenilor. Gasindu-se fix in mijlocul aglomeratului New York, acestia trebuie sa gaseasca o cale pentru a se intoarce fara sa fie capturati de Gargamel, ce le-a luat deja urma. 




Final Destination 5 - data lansarii: 26 august 2011
Supravietuitorii unui accident cauzat de sfaramarea unui pod suspendat afla ca nu pot evita moartea la nesfarsit.




Puss in Boots - data lansarii: 4 noiembrie 2011
Pentru ca ne este un personaj atat de drag, pisoiul latin si brav din Shrek are propriul sau film! Povestea ne prezinta inceputurile prieteniei dintre felina cu cizmulita si capcaunul cel verde.




Pirates of the Caribbean 4 - data lansarii: 20 mai 2011

Dupa succesul de box-office al lui Alice in Wonderland, era normal ca producatorii sa aduca pe ecrane ultimele aventuri ale Capitanului Sparrowin ceea ce ei numesc Disney Digital 3D






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu